Accommodatie - Bar en locatie voor livemuziek beschikbaar op LK Metro

🔥 Pattaya – Bar en livemuzieklocatie op LK Metro! Toplocatie op het kruispunt Soi LK en Buakhao, druk voetgangersverkeer, perfect om mensen te kijken. Inclusief 12 kamers, elk met een badkamer, ideaal voor gebruik in een pension.

Meer details en prijzen vindt u hier.

Contact Siam zakenmakelaars niet het Pattaya News voor vragen en inlichtingen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/