Bent u zich ervan bewust dat het Pattaya News beschikbaar is op YouTube?

Bent u zich ervan bewust dat The Pattaya News beschikbaar is op YouTube?

YouTube is het populairste videoplatform ter wereld en biedt voordelen ten opzichte van sommige andere mediaplatforms; video's op YouTube kunnen in hoge kwaliteit worden bekeken op zowel grote als kleine schermen.

Sommige andere sociale-mediaplatforms moedigen het gebruik van een verticaal of 'portret'-aspect aan, wat vaak niet de manier is waarop het werd gefilmd. Hierdoor zie je vaak maar een deel van de foto, op YouTube kun je deze video's in het juiste horizontale of 'liggende' formaat zien.

U kunt zich eenvoudig en gratis abonneren op YouTube en een melding ontvangen wanneer The Pattaya News nieuwe inhoud uploadt. Bekijk het nieuws zoals het bedoeld is door je te abonneren op The Pattaya News op YouTube.

Het Pattaya News YouTube-kanaal publiceert gewoonlijk een paar video's per dag, gericht op echt lokaal nieuws en gefilmd door onze eigen verslaggevers ter plaatse. We concentreren ons op de feiten en houden onze mening buiten, zodat alleen onze kijkers hun mening over het nieuws kunnen geven.

We geloven ook niet in video's met pratende hoofdargumenten, dus je kunt er zeker van zijn dat het nieuws dat je bekijkt actueel nieuws is en niet met meningen die in andere media gebruikelijk zijn.

We proberen ook onze rapporten kort, bondig en duidelijk te houden en u de details van het nieuws in gewoon Engels te geven, zodat onze kijkers de feiten krijgen die ze moeten weten.

Ten slotte weten we dat onze kijkers verschillende gevoeligheids- en tolerantieniveaus hebben voor geweld en expliciete inhoud. Zorg er dus voor dat we niets laten zien dat sommige van onze kijkers zou kunnen beledigen, terwijl we ze toch de inhoud en context bieden die ze willen. We horen luid en duidelijk dat sommige van onze kijkers van streek zijn door te expliciete inhoud op het Thaistalige nieuws en proberen een evenwicht te vinden tussen het tonen van het nieuws en medelevende verslaggevers voor de mensen die daarin voorkomen en hun families en vrienden.

Probeer het eens en abonneer je vandaag nog op YouTube, samen met duizenden andere abonnees!

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/