Vissersboot kapseist in Chonburi, één man overleeft, kapitein vermist

Laem Chabang-

Op 5 juni 2024 kapseisde een vissersparapluboot nabij de dam in de haven van Laem Chabang in de provincie Chonburi, Thailand, ongeveer 1.2 zeemijl van de monding van het Banglamung-kanaal.

Er waren twee mensen aan boord: de heer Chiang, een 23-jarige Cambodjaan, en de booteigenaar, de heer Wichai Malison, 50 jaar oud. De boot lekte en sterke golven zorgden ervoor dat deze onmiddellijk kapseisde.

Meneer Chiang slaagde erin terug naar de kust te zwemmen door zich vast te houden aan een brandstoftank, maar de booteigenaar verdween nadat hij eerder hangend aan een plank was gezien. Ondanks pogingen om hem te lokaliseren, hebben reddingswerkers de heer Wichai op het moment van schrijven nog niet gevonden. Het zoekteam blijft patrouilleren langs de kust en het gebied nabij het scheepswrak, maar zijn lot blijft onbekend.

Een video van de reddingspogingen staat hier op onze YouTube.

The Pattaya News zal dit zich ontwikkelende verhaal blijven updaten naarmate er meer details en informatie binnenkomen van relevante autoriteiten.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/