Burgemeester van Pattaya bezoekt Bali Hai Pier om het imago van het toerisme te verbeteren

Pattaya —

Burgemeester van Pattaya, de heer Poramese Ngampiches, vergezeld door zijn loco-burgemeesters, leden van de gemeenteraad van Pattaya en relevante functionarissen, bezocht vandaag, 5 juni, de Bali Hai Pier om te beginnen met een landschapsverbeteringsproject.

Klik of tik hier voor een video van het bezoek op onze YouTube.

De inspectie richtte zich op het identificeren van problemen binnen de pierenstructuur en de omliggende gebieden. Het team bezocht ook de parkeerzones en drong er bij degenen die verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de zones op aan om het gebied beter te organiseren om de beschikbare ruimte uit te breiden.

De heer Poramese sprak persoonlijk met speedbootexploitanten op de pier en droeg hen op tenten en kraampjes op te zetten en daar te blijven terwijl ze zaken deden. Daarnaast ging hij in op de inconsistenties in de ticketprijzen, die eerder hebben veroorzaakt conflicten tussen operators en leidden tot vechtpartijen die de toeristische reputatie van de stad aantasten.

Het team inspecteerde vervolgens de ongebruikte tickethal, die volgens de burgemeester zal worden getransformeerd in een open ruimte met zitplaatsen voor passagiers en toeristen die wachten om in de toekomst naar Koh Larn te reizen. Buiten het gebouw wordt een nieuwe parkeerplaats voor motorfietsen gebouwd om voor een betere organisatie te zorgen.

Vice-burgemeester Wuthisak Rermkitchakarn droeg ook speciale zaken op om volgens een drieploegendienst op de pier te patrouilleren om de veiligheid voor toeristen te garanderen.

The Pattaya News merkt op dat het controversiële en verwikkeld in meerdere juridische strijd om het verlaten van het Waterfront Condo-project aan de voet van de pier tijdens dit bezoek niet werd besproken. Meer over die controverse kunt u hier lezen. Onlangs werd een voormalige burgemeester van Pattaya vrijgesproken van beschuldigingen van juridische corruptie waarbij het Waterfront betrokken was, maar dit was te wijten aan het aflopen van de verjaringstermijn en niet aan een transparant onderzoek of juridisch proces.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.