Gratis dierentuintoegang voor kinderen op 3 juni om de verjaardag van koningin Suthida te vieren

Khao Kheow Open Zoo

Nationaal—

Op 2 juni 2024 kondigde de heer Attapon Srihayrun, de directeur van de Zoological Park Organization of Thailand (ZPO), aan dat ter viering van de verjaardag van Hare Majesteit Koningin Suthida op 3 juni alle dierentuinen onder de jurisdictie van ZPO gratis toegang zullen bieden aan kinderen jonger dan 12 juni. XNUMX jaar oud.

De dierentuinen die bij dit initiatief betrokken zijn, zijn Khao Kheow Open Zoo in Chonburi, Chiang Mai Zoo, Songkhla Zoo, Khon Kaen Zoo, Nakhon Ratchasima Zoo, Ubon Ratchathani Zoo en The Kingdom Project in Surin.
Khao Kheow Open Zoo zal een verscheidenheid aan attracties bieden, waaronder een mooie mascotteparade, een promotiezone voor landbouwproducten, minigames, een pinguïnparade, een nachtelijke dierentuinervaring en meer.

Khao Kheow Open Zoo

Andere dierentuinen in andere provincies organiseren ook speciale activiteiten zoals spelshows, gelukstrekkingen, dierenshows, gesprekken met dierenverzorgers en diverse leuke activiteiten gedurende de dag, waardoor alle bezoekers een plezierige ervaring krijgen.

Deze aankondiging biedt gezinnen een prachtige gelegenheid om te genieten van hun vrije tijd op een nationale feestdag, midden in de natuur en omringd door dieren.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.