Thais-Chinees IPSC-pistoolkampioenschap vindt plaats in Pattaya

Pattaya —

Het “Thais-Chinese IPSC Handgun Championship”, een internationale praktische schietwedstrijd van niveau 3, wordt van 7 tot 9 juni gehouden in het Eastern Region Training Center van de Thailand Sports Authority in Pattaya.

Aan het evenement zullen meer dan 400 atleten uit vijf landen deelnemen, waaronder China, de Verenigde Staten, Australië, Cambodja, de Filippijnen en Hong Kong. Er zullen ook 189 Thaise atleten meedoen.

De competitie zal dienen als het laatste kwalificatie-evenement voor leden van het Thaise nationale team die eind augustus zullen deelnemen aan de Austalasia-kampioenschappen op het eiland Bali in Indonesië.

De heer Wat Srichintaankun, de hoofdorganisator van het kampioenschap, zei dat hij blij was dat het aantal deelnemers de doelstelling van 400 personen overschreed. Hij onthulde dat er 18 etappes zullen zijn, inclusief een test vóór de wedstrijd en twee uitrustingsinspecties vier dagen voor de daadwerkelijke competitie.

De heer Wat verwachtte dat het evenement een economische waarde voor Pattaya zou genereren van ongeveer 12 tot 14 miljoen baht, waarbij Thaise atleten hopelijk de helft van de medailles zouden winnen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.