Pattaya Big Bike Rider geeft zich over nadat roekeloze stuntvideo in Pattaya Tunnel viraal gaat

Pattaya —

Een 20-jarige Thaise man gaf zich over aan de politie van Pattaya nadat een video waarin hij een gevaarlijke stunt uitvoerde door op zijn motor te rijden met het voorwiel omhoog in de Pattaya Central Tunnel viraal ging op sociale media. zoals hier op onze Facebook te zien is.

De overgave vond op 8 juni om 2 uur plaats op het politiebureau van Pattaya. De verdachte, door de politie van Pattaya alleen geïdentificeerd als de heer Wachirawit, 20, bekende de bestuurder in de video te zijn. Hij gaf naar verluidt toe dat hij de wheelie roekeloos had uitgevoerd, beweerde dat hij “onder de indruk was van de nieuwe verlichting in de tunnel” en wilde eenvoudigweg een mooie video krijgen van zichzelf terwijl hij de stunt uitvoerde met de nieuwe verlichting. Hij bekende ook dat hij wist dat het voor motorfietsen verboden was de tunnel te gebruiken, maar dat hij er toch opzettelijk naar binnen ging om de beelden te bemachtigen.

De persoon die hem filmde was zijn vriend, zei de heer Wachirawit. Hij voegde eraan toe dat hij nooit had verwacht dat de beelden viraal zouden gaan en dat hij niet zeker wist hoe de beelden buiten zijn kleine kring werden gedeeld.

Pol. Kolonel Nawin Theerawit, hoofdinspecteur van het politiebureau van Pattaya, legde uit dat de acties van de heer Wachirawit tot vijf overtredingen vormen, waaronder roekeloos rijden of rijden op een manier die blijk geeft van minachting voor de veiligheid van zichzelf of anderen, rijden zonder rijbewijs, ongehoorzaam zijn aan verkeersregels. bord, rijden in een verboden gebied en geen kentekenplaat tonen.

De autoriteiten hebben de heer Wachirawit vastgehouden voor verdere gerechtelijke procedures. Zijn witte Yamaha R7-motor die bij de stunt werd gebruikt, is ook in beslag genomen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.