Akira Club Pattaya Grand opent deze week!

Maak je klaar voor een epische lancering! Kom met ons mee naar de grootse opening van Akira Club Pattaya💜, de nieuwste club in het hart van Walking Street met een uniek concept.

Ons grote openingsweekend biedt KEVU en 39 Kingdom. KEVU is een internationaal geprezen DJ van Rave Culture, het label van W&W. Bekend om zijn energieke optredens en enorme hits, heeft KEVU de EDM-scene stormenderhand veroverd.

Zijn samenwerkingstrack "Incoming!" with W&W is een festivalfavoriet, gespeeld door grote DJ's als Hardwell en David Guetta, en heeft wereldwijd veel aandacht gekregen. Geniet van het beste geluid op Walking Street, gecombineerd met spectaculaire lichten en een spannende EDM-ervaring op 7 en 8 juni!

Speciale hoogtepunten zijn twee unieke shows: een LED Drum Performance en een Dansshow met prachtige kostuums. En het beste van dit alles is een gratis entree-evenement! Ik zie jullie allemaal daar voor twee nachten non-stop plezier in Akira Club Pattaya!⏰

Deuren open vanaf 22 uur tot laat.

📝 Voor boekingen of meer informatie:
☎️ 081-135-4063
✅ Officiële lijn-ID: @akiraclub
📍Wandelstraat 15

Bezoek Akira's Facebook en like en volg ze HIER voor updates.Of, als je de voorkeur geeft aan Instagram, bezoek ze dan hier.Als u ten slotte de voorkeur geeft aan TikTok, klik of tik dan hier.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/