IFFB organiseert Pattaya Muscle Thailand Mens Physique Pro Event

FOTO: IFBB PRO League Thailand

Pattaya —

De IFFB Proleague Thailand is helemaal klaar om op 1 juni 2024 de Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro te organiseren, een bodybuildingwedstrijd die atleten van over de hele wereld samenbrengt.

Het evenement, georganiseerd in samenwerking met de Muscle Factory Pattaya-sportschool, markeert een belangrijke mijlpaal voor Pattaya, aangezien het de eerste stad in de regio wordt waar een dergelijke spraakmakende wedstrijd wordt georganiseerd.

De Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro zal plaatsvinden in het A-One The Royal Cruise Hotel. Er wordt verwacht dat meer dan 70 atleten uit Europa, Azië en de Arabische continenten aan de competitie zullen deelnemen. Het evenement zal zowel amateur- als professionele categorieën omvatten, met als hoogtepunt de Professional-divisie, waar atleten uit vijf landen zullen strijden om een ​​kans om zich te kwalificeren voor de Olympia in de Verenigde Staten.

De IFFB Proleague Thailand organiseert de afgelopen vier jaar bodybuildingwedstrijden in verschillende regio's van Thailand. Iedereen is uitgenodigd om het evenement bij te wonen om de atleten te steunen.

FOTO: IFBB PRO League Thailand

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.