Politie van Pattaya handhaaft verkeerswetten voor motorfietsverhuur op Koh Larn, benadrukt veiligheid

Pattaya—

Op 31 mei 2024 voerden politieagenten van Pattaya City en relevante instanties een veldinspectie uit om de verkeerswetten te handhaven en richtlijnen te geven aan verhuurbedrijven van motorfietsen in Koh Larn, Chonburi.

Een video van dit verhaal vindt u hier op ons YouTube-kanaal.

De politie benadrukte de noodzaak voor verhuurbedrijven van motorfietsen om de rijbewijzen van toeristen te controleren alvorens diensten te verlenen. Bovendien herhaalden ze dat zowel Thaise als buitenlandse toeristen tijdens het rijden altijd een helm moeten krijgen.

Hotel- en accommodatie-exploitanten kregen de opdracht te stoppen met het verstrekken van huurgolfkarretjes aan toeristen vanwege potentiële veiligheidsrisico's en onbekendheid met de routes van het eiland.

Hotelexploitanten kunnen echter golfkarretjes blijven gebruiken voor hun eigen transportbehoeften.
De politie van Pattaya City geeft prioriteit aan de veiligheid van toeristen en streeft ernaar de veiligheidsmaatregelen te verbeteren om een ​​positieve ervaring voor bezoekers te garanderen.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.