De gouverneur van Bangkok tekent een overeenkomst met de elektriciteitsautoriteit om de ontwikkeling van slimme steden en hernieuwbare energie te stimuleren

Bangkok-

Op 30 mei 2024 ondertekenden de gouverneur van Bangkok Chadchart Sittipunt en de heer Wilas Chaloeysat, gouverneur van de Metropolitan Electricity Authority (MEA), een Memorandum of Understanding (MOU) om de ontwikkeling van slimme steden en projecten voor hernieuwbare energie te bevorderen.

Gouverneur Chadchart benadrukte dat de regering van Bangkok, als hoofdstad en economisch centrum van Thailand, zich inzet voor duurzame energie en efficiëntie, vooral door het gebruik van zonne-energiesystemen. Hij benadrukte het Bangkok Energy Action Plan, ontworpen om de klimaatverandering aan te pakken in overeenstemming met het Bangkok Masterplan on Climate Change 2021-2030.

Het plan omvat initiatieven op het gebied van schone energie, waaronder zonne-energiesystemen, slimme lampen met Wi-Fi en andere IoT-apparaten, die essentieel zijn voor de transformatie van Bangkok tot een slimme stad.

Wilas verklaarde dat de MEA, een internationale leider op het gebied van elektriciteitsdistributietechnologie, zich inzet voor het ondersteunen van de slimme stadsambities van Bangkok. Door gebruik te maken van hernieuwbare energiesystemen wil de MEA de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen verwezenlijken, de klimaatverandering bestrijden en energiebesparing voor een koolstofarme samenleving bevorderen.

Neem voor meer informatie over systemen voor de opwekking van zonne-energie contact op met het MEA-callcenter op 1130.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.