Vermoedelijk dronken chauffeur crasht pick-up tegen elektrische paal in Pattaya

Pattaya —

Een vermoedelijk dronken chauffeur botste donderdagochtend vroeg met zijn pick-up tegen een straatlantaarn in Pattaya, waarbij hij zichzelf verwondde.

Het incident vond plaats op 2 mei om 20 uur op Sukhumvit Road in het district Banglamung, in de provincie Chonburi. Hulpverleners en het Pattaya News-team snelden ter plaatse na een melding van het ongeval.

Bij aankomst vonden reddingswerkers een witte Nissan Navara-pick-up die in de middenberm was omgevallen. De bestuurder, een onbekende Thaise man van in de veertig of vijftig, werd bekneld en gewond aangetroffen in het wrak. De reddingswerkers bevrijdden hem uit het wrak voordat ze hem voor behandeling naar het Banglamung-ziekenhuis brachten. Volgens reddingswerkers was de man ook dronken.

Een ooggetuige, de heer Chaiwat Thodphakdee, 20, zei dat hij de pick-up zag uitwijken en te hard rijden voordat deze tegen een straatlantaarn botste. Hij merkte ook op dat de bestuurder dronken leek te zijn.

De politie van Pattaya onderzoekt het ongeval op het moment van schrijven. Ze controleren ook of hij onder invloed van alcohol reed, omdat hij van plan was in het ziekenhuis een bloedalcoholtest uit te voeren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.