Burgemeester van Pattaya plant gele sterbomen om de nationale boomdag van Thailand te vieren

Pattaya —

De burgemeester van Pattaya, de heer Poramase Ngampiches, zat een boomplantceremonie voor om bomen te planten en deel te nemen aan openbare activiteiten ter viering van de afgelopen Thaise Nationale Boomdag op 22 mei.

Het evenement, dat plaatsvond op 30 mei, maakte ook deel uit van het project ‘Pattaya Moves Towards a Low Carbon City’. De ceremonie werd bijgewoond door verschillende leden van de gemeenteraad van Pattaya, burgers en vrijwilligers.

Volgens de aankondiging van de stad is Pattaya City door de National Municipal League of Thailand en de Europese Unie geselecteerd als een van de 15 leercentra voor het project “Thai Municipality Moves Towards Low Carbon City”.

Het doel van het project is om overheidsinstanties, onderwijsinstellingen, bedrijven, gemeenschappen, burgers en toeristen aan te moedigen om de natuurlijke hulpbronnen en het milieu van Pattaya te helpen herstellen om er een duurzamere stad van te maken.

Tijdens het evenement werden in totaal 200 Yellow Star-bomen geplant in de openbare ruimtes rond Pattaya. Er werden negentig bomen geplant in het openbare park Pattaya Klang, en de overige bomen zouden op een later tijdstip in Khao Phra Yai worden geplant.

In een interview met The Pattaya News verklaarde de heer Poramase dat het openbare park bij de Pattaya Klang Intersection een van de belangrijkste groene ruimten van Pattaya is. Het biedt een schaduwrijke plek voor ontspanning of familiepicknicks. De burgemeester moedigde het publiek aan om hun afval op de juiste manier te verwijderen om de netheid en orde van het park te behouden.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2024!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.