Reis- of ziektekostenverzekering nodig voor uw volgende bezoek aan Thailand? Hier is een geweldige optie!

Thailand-

We worden regelmatig gevraagd naar verzekeringsvereisten in Thailand en daarom hebben we een optie die u, onze lezers, kunt beoordelen.

Masii Group/Thai Viwat Insurance presenteert betaalbare, uitgebreide reis- en medische verzekeringsopties (inclusief Covid indien nodig) voor onze lezers, voor degenen die het nodig hebben voor een mogelijke toekomstige reis naar Thailand.

Ze hebben ook verzekeringsopties voor degenen IN het land die momenteel reguliere verzekeringsplannen hebben.

Als je een reis plant en/of nog een verzekering nodig hebt en meer details wilt, klik dan hier op deze tekst om Masii te bezoeken.

OF, klik hier voor de directe link: https://www.tuneprotect.co.th/en/portal/travel-insurance/TAIPOCT22/BUQWAMUX9JDXNT9RD6WE28Y33JUZN6AVX4UVNYFR24WVGGARC83NNTA

Hieronder vindt u ook wat basisinformatie over enkele beschikbare aanbiedingen, van de website als u HIER klikt:

Disclaimer: Masii/Thai Viwat Insurance is een aparte entiteit van TPN National, die ze niet bezit of exploiteert, en alle vragen of zorgen over hun plannen moeten aan hen worden gericht, niet aan TPN-media. Als u op de bovenstaande link klikt, gaat u naar een website van derden. TPN National blijft onbevooroordeeld en neutraal als het gaat om belangrijke beslissingen met betrekking tot aankopen en beslissingen van lezers en presenteert dit plan gewoon als een optie voor onze lezers. Beslissingen over verzekeringsopties zijn een belangrijke persoonlijke beslissing voor elke consument en TPN National is niet aansprakelijk voor ENIGE beslissing genomen door een individuele aankoopverzekering en/of uitzonderingen of vrijstellingen op verzekeringsplans.

Dit is een gesponsorde post.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/