Vice-premier Anutin ondergaat behandeling voor onregelmatige hartslag, plant veranderingen in levensstijl

Nationaal—

Op 27 mei 2024 maakte de heer Anutin Charnvirakul, de vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken, aan het publiek bekend dat zijn veeleisende werkschema en levensstijl zijn gezondheid negatief hebben beïnvloed.

Anutin onthulde dat bij hem aritmie is vastgesteld, met name supraventriculaire tachycardie (SVT), die een onregelmatige hartslag veroorzaakt. Artsen moesten hem grondig onderzoeken en elektrische cardioversie uitvoeren om een ​​normaal hartritme te herstellen.

Anutin bevestigde dat zijn gezondheidstoestand verbetert. Hij gaf echter toe dat hij te weinig lichaamsbeweging en voldoende slaap heeft omdat hij te veel tijd aan zijn telefoon besteedt. Hij merkte op dat hij prioriteit zou geven aan slaap en zijn leven en werkschema beter zou beheren.

Aanvankelijk vermoedde Anutin een ernstiger hartaandoening, maar artsen stelden uiteindelijk de diagnose aritmie vast. Hij kreeg het advies om voldoende rust te nemen en overmatige stress te vermijden.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.