Muay Thai-kampioen van Pattaya geeft 1,200 gegrilde varkensspiesjes weg om de overwinning van Manchester United in de FA Cup te vieren

Pattaya —

De Thaise bokskampioen en leverancier van gegrild varkensvlees “PTT Apichat Farm” gaf meer dan 1,200 gegrilde varkensspiesjes en 200 pakjes kleefrijst weg aan inwoners van Pattaya ter ere van de overwinning van Manchester United in de FA Cup.

De weggeefactie vond plaats op 27 mei 2024 in de winkel voor gegrild varkensvlees van de heer Wanchalerm, gelegen aan Soi Kho Phai in Zuid-Pattaya. De verslaggevers van Pattaya News arriveerden vanochtend bij de winkel en werden begroet door een levendige sfeer. Talloze fans en klanten van Manchester United, waarvan velen hun teamshirt droegen, stonden gretig in de rij om de gratis lekkernijen van de heer Wanchalerm in ontvangst te nemen.

De heer Wanchalerm legde uit dat hij eerder op sociale media had beloofd 1,200 gegrilde varkensspiesjes weg te geven als Manchester United de FA Cup veiligstelde. Na de 2-1 overwinning van de Rode Duivels op Manchester City zaterdag bleef de heer Wanchalerm trouw aan zijn woord. Hij begon vanochtend vroeg met het grillen van het varkensvlees en voegde zelfs 200 pakjes kleefrijst toe aan de weggeefactie.

Het evenement was een groot succes, waarbij de heer Wanchalerm op sociale media veel lof ontving voor zijn vrijgevigheid en toewijding aan zijn woord.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.