Eigendom-bar te koop op Soi 5 op Pratumnak Hill in Pattaya

🍻 Bar te koop op de bruisende Soi 5 op de Pratumnak-heuvel in Pattaya! Dubbele unit, 50 zitplaatsen binnen en 20 buiten, pooltafel, kassasysteem, biertap, pro-geluidssysteem en tv's. Volledig uitgerust en klaar voor gebruik vanaf dag één! Perfect voor aspirant-barbezitters. #Pattaya #Pratumnak 🍺🎱📺

Voor details, tik of klik hier of neem contact op met de makelaar, niet met The Pattaya News, via Siam zakenmakelaars.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/