Toerist uit Hong Kong in Pattaya crasht auto tegen elektriciteitsmast na het roken van cannabis, vredig slapend aangetroffen in auto met huisdieren

Pattaya —

Een toerist uit Hong Kong crashte in de nacht van 23 mei met zijn auto tegen een elektriciteitspaal in Pattaya, naar verluidt nadat hij cannabis had gerookt. Hij werd later ongedeerd aangetroffen en lag nonchalant in zijn auto te slapen met zijn kat en hond.

Het incident vond plaats op Soi Wat Bun Samphan 9, subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. De reddingseenheid van Sawang Boriboon Thammsathan ontving om 10:46 uur een melding van het ongeval en snelde ter plaatse.

Hulpverleners kwamen ter plaatse en ontdekten dat een zwarte Suzuki Ciaz-sedan tegen een hoogspanningsmast was gecrasht. Het voertuig had aanzienlijke schade opgelopen.

In de auto werd een 27-jarige man uit Hong Kong, door de politie van Nongprue publiekelijk geïdentificeerd als de heer Jason Oscar Egbe, diep slapend aangetroffen, schijnbaar zich niet bewust van het ongeval. Ondanks pogingen van de autoriteiten en omstanders om hem wakker te maken, reageerde de man niet. Het duurde ruim twintig minuten voordat politie en reddingswerkers hem fysiek uit het beschadigde voertuig hadden gehaald.

De politie van Nongprue merkte op dat de heer Jason bij het ontwaken naar de agenten glimlachte, volkomen onaangedaan leek door de situatie en zelfs met zijn kat en hond in het voertuig speelde.

Vervolgens hoorden de autoriteiten van de vriend van de man, de 23-jarige Patiphan Pongreuang, dat de man uit Hong Kong vóór het ongeval cannabis had gerookt met vrienden. Vervolgens probeerde hij onder zware dronkenschap zichzelf naar huis te rijden.

Meneer Jason stopte kort langs de kant van de weg en hinderde het verkeer. Daarom benaderde de heer Patiphan hem en vroeg hem de auto te verplaatsen. De man uit Hong Kong bleef echter rijden en weigerde de heer Patiphan met hem mee te laten gaan. Dit heeft uiteindelijk tot het ongeval geleid.

Gelukkig raakte niemand gewond bij het ongeval, inclusief meneer Jason en zijn huisdieren. De politie van Nongprue arresteerde hem voor een bloedalcoholtest en werkt eraan om de vernielde auto van het toneel te verwijderen, aangezien deze momenteel de verkeersstroom belemmert.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.