Update: Noodlanding van Singapore Airlines-vlucht SQ 312 op Suvarnabhumi Airport resulteert in 71 gewonden en 1 dode

Nationaal—

Om 8:50 uur, op 21 mei 2024, Pol. Generaal-majoor Thanantorn Rattanasittipak, de commandant van de Metropolitan Police Division 4, onthulde publiekelijk een geval van vlucht SQ 312 van Singapore Airlines, met 229 passagiers aan boord, die te kampen had met ernstige turbulentie en vervolgens een noodlanding maakte op Suvarnabhumi Airport, Bangkok, waarbij 71 gewonden en gewonden vielen. één slachtoffer.

Volgens Pol. Generaal-majoor Thanantorn, na het incident werden alle 71 gewonde buitenlandse passagiers, die leden aan ernstige tot lichte verwondingen, overgebracht naar het Samitivej-ziekenhuis in Srinakarin, voor onmiddellijke medische behandeling. Er werd bevestigd dat een 73-jarige Britse passagier dood werd verklaard door een hartaandoening.

Er werd gemeld dat het vliegtuig te maken kreeg met ernstige turbulentie in de open lucht en in een luchtzak viel terwijl het cabinepersoneel voedsel aan passagiers serveerde boven het Irrawaddy Basin, Myanmar. Volgens Thaise nationale media liepen veel passagiers rug- en hoofdletsel op omdat ze hun veiligheidsgordel niet vastmaakten.

Thaise functionarissen coördineerden met Singapore Airlines om contact op te nemen met de families en familieleden van de slachtoffers en verdere noodzakelijke hulp te bieden.

Met betrekking tot het incident meldden internationale nieuwsmedia dat Singapore Airlines een verklaring had afgegeven om hun medeleven te betuigen aan de familie en familieleden van het slachtoffer die zijn leven verloren. Singapore Airlines uitte ook haar verdriet tegenover het cabinepersoneel en de passagiers die met ongelukkige incidenten te maken kregen en verwondingen.

Singapore Airlines verklaarde dat ze de slachtoffers de nodige steun, ook financieel, zouden bieden. Bovendien zouden relevante instanties naar Thailand reizen om de zaak grondig te onderzoeken met betrekking tot de precieze oorzaak van het incident op vlucht SQ 321.

Lees het recente artikel over vlucht SQ 312 van Singapore Airlines die op 4 mei 21 om 2024 uur een noodlanding maakte op Suvarnabhumi Airport, Bangkok.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.