Ambtenaren van de stad Pattaya bedwingen opgewonden buitenlander

Pattaya —

Agenten van de gemeente Pattaya konden op maandag 20 mei een opgewonden buitenlandse man onderdrukken die voor veel opschudding zorgde bij een plaatselijk bedrijf.

Rond het middaguur ontving de 1337-hotline van Pattaya City een telefoontje van bezorgde bewoners die meldden dat een buitenlandse man zich onregelmatig gedroeg tegenover een plaatselijk verzekeringskantoor aan Chaiyapruek 1 Road.

Ambtenaren van de stad Pattaya, waaronder gemeenteambtenaren, vredeshandhavers en het Pattaya Mobile Rescue Team, arriveerden ter plaatse om onderzoek te doen.

Bij hun aankomst kwamen ze een lange, ongeïdentificeerde buitenlandse man tegen die tekenen van opwinding en verwarring vertoonde. De man, die mogelijk de Duitse nationaliteit had, werd doelloos door het gebied zien dwalen, schreeuwend en tegen zichzelf pratend, zonder shirt dragend, en alarm veroorzakend bij lokale bedrijven en bewoners.

Gelukkig wisten de ambtenaren de geïrriteerde man snel te kalmeren. Volgens de politie heeft de man geen schade toegebracht aan eigendommen. Toen ze zijn rugzak doorzochten, ontdekten ze echter een pakje cannabis, dat momenteel legaal is in Thailand, maar waarover grote discussie bestaat. Het was echter onduidelijk of dit had bijgedragen aan zijn gedrag. Bij de man zijn geen identiteitsdocumenten gevonden.

De ambtenaren spraken verder met de man en drongen er bij hem op aan terug te keren naar zijn accommodatie. De man gehoorzaamde en verliet vredig het toneel op een motorfiets. Hij noemde zijn naam niet, maar poseerde wel opgewekt voor de foto met de politie.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.