Vrouw uit Pattaya belt om drie uur 's nachts een taxi en rijdt uiteindelijk zelf naar het vliegveld omdat de chauffeur te slaperig was

Pattaya —

Een Thaise vrouw in Pattaya ging viraal op TikTok nadat ze een grappige ervaring had gedeeld met een slaperige taxichauffeur.

In een video die op 21 mei 2024 werd gepost, vertelde de vrouw, wier echte naam niet bekend was, hoe ze om 3 uur 's ochtends een taxi belde voor een rit van Pattaya naar Don Mueang International Airport, maar uiteindelijk zelf achter het stuur van de taxi zat. van de reis.

Volgens de vrouw merkte ze dat de mannelijke taxichauffeur die haar en haar vriendin kwam ophalen er slaperig uitzag tijdens het rijden. Naar verluidt viel de chauffeur op een gegeven moment na het begin van de rit zelfs kort in slaap, dus besloot de vrouw de chauffeur beleefd te vragen of zij het rijden over mocht nemen.

Zoals uit de video bleek, stemde de chauffeur ermee in de vrouw te laten rijden en verontschuldigde hij zich op de achterbank om te slapen. De vriendin van de vrouw filmde hun bizarre ervaring voordat ze deze op TikTok plaatste, en grapte: “We reden zelf van Pattaya helemaal naar Don Mueang Airport, terwijl de chauffeur achter ons heerlijk sliep.”

het filmpje, die je hier kunt zien vanaf kanaal 7, is viraal gegaan op TikTok. Veel kijkers gaven uiting aan hun begrip voor de beslissing van de vrouw om het stuur over te nemen, terwijl sommigen de taxichauffeur bekritiseerden omdat hij onprofessioneel was.

Het is op het moment van schrijven nog niet bekend of enige vorm van wetshandhaving of relevante instantie de slapende bestuurder zal onderzoeken of zelfs maar enige wet overtreedt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.