Gouverneur van Bangkok beveelt onmiddellijke actie na overstromingen op het Udomsuk-kruispunt als gevolg van zware regenval en trage afvoer

Bangkok-

Op 22 mei 2024 voerde de gouverneur van Bangkok, Chadchart Sittipunt, samen met relevante instanties een veldinspectie uit op het Udomsuk-kruispunt in Bang Na, Bangkok, om wegoverstromingen veroorzaakt door langzame afwatering als gevolg van hevige regen aan te pakken.

Gouverneur Chadchart en de agentschappen hadden het gebied de nacht ervoor, 21 mei, ook geïnspecteerd na ernstige verkeersopstoppingen veroorzaakt door hevige avondregen, die meer dan 30 minuten duurde om het overgelopen water af te voeren.

Tijdens de inspectie ontdekten ambtenaren dat sommige riolen kleine fragmenten baksteen en cement bevatten. Bovendien waren de bodems van sommige riolen ongelijk en hadden bepaalde trottoirs geen goede hellingen om water naar de riolering te leiden, zoals gerapporteerd door gouverneur Chadchart.

Als reactie hierop vaardigde gouverneur Chadchart een bevel uit voor onmiddellijke actie om de riolen schoon te maken en andere noodzakelijke maatregelen te nemen om toekomstige overstromingen in het gebied te voorkomen. Hij benadrukte dat deze stappen ervoor zouden zorgen dat Udomsuk Intersection niet opnieuw met overstromingen te maken zou krijgen.

Lees ons recente artikel over de Thaise Meteorologische Afdeling kondigt aan dat Thailand vanaf 20 mei officieel het regenseizoen is ingegaan.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.