Eigendom: Luxe appartement wonen in Bangkok

Bangkok – Luxe leven wacht op je in dit prestigieuze appartement in Ekkamai! 🌟

Volledig gemeubileerde unit van 452 m² met 4 bedden, studeerkamer, 2 woonkamers en uitzicht op het zwembad. 🏊‍♂️ Geniet van voorzieningen zoals een fitnessruimte, tennis en meer! 🎾

Meer details vindt u door HIER te klikken of te tikken.

Neem voor vragen of inlichtingen contact op met Siam Business Brokers en niet met The Pattaya News.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/