Pattaya organiseert Thailand Extreme Fest 2024 om extreme sporten en toerisme te promoten

FOTO: Meer informatie

Pattaya —

Pattaya City heeft onlangs samengewerkt met de Extreme Sports Association of Thailand om van 2024 tot 17 mei het Thailand Extreme Fest 19 te organiseren in het winkelcentrum Central Pattaya om extreme sporten te promoten, lokale atleten te ontwikkelen en de reputatie van Pattaya als sport- en toeristische bestemming te versterken.

Bekijk hier enkele videohoogtepunten van het evenement op ons YouTube-kanaal.

Het festival omvatte wedstrijden op het gebied van skateboarden, inline skaten, schaatsen en BMX-fietsen. Ruim 400 atleten uit heel Thailand namen deel aan het evenement.

Het Thailand Extreme Fest 2024 benadrukte de groeiende populariteit van extreme sporten wereldwijd, ook in China, Japan, het Midden-Oosten, Europa en Amerika. De organisatoren van het evenement besloten het evenement te organiseren met als missie toeristen naar Pattaya te lokken en zo bij te dragen aan de toeristische economie van de stad.

Het festival was een groot succes omdat het ook de positie van Pattaya als wereldberoemde sportstad verstevigde, aldus de organisatoren.

FOTO: Meer informatie
FOTO: Meer informatie

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.