Onroerend goed: Cycle Studio te koop in de levendige wijk Pratumnak!

Pattaya – Ontdek deze fietsstudio te koop in de levendige wijk Pratumnak! ​ Met 20 fietsen, media-apparatuur en een ruim terras voor trainingen in de buitenlucht is het een kant-en-klare mogelijkheid voor fitnessondernemers. Mis het niet! ????
Neem contact op met Siam zakenmakelaars, niet The Pattaya News, met eventuele vragen.
Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/