Terminal 21 Pattaya organiseert drone- en lichtshow

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya —

Terminal 21 Pattaya zal dit weekend, van 17 tot 18 mei, een oogverblindende drone- en lichtshow organiseren, met ook een overheerlijk straatvoedselfestival.

Tijdens de Drone and Light Show zullen honderden drones door de nachtelijke hemel van Pattaya dansen. Sky Image Tech (SIT) zal deze luchtwonderen choreograferen om onvergetelijke beelden en patronen te creëren.

Iedereen is uitgenodigd om de show bij te wonen op zowel 17 als 18 mei om 8:00 uur op de vliegtuigbaan van Terminal 21 Pattaya. Bezoekers kunnen ook genieten van een verscheidenheid aan straatvoedsel op het Street Food Festival, waar meer dan 100 verkopers een overheerlijke selectie lokale favorieten zullen serveren.

Laat het feest ook beginnen met een speciaal miniconcert met FellowFellow op 17 mei om 7:00 uur!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Wilt u bij ons adverteren of informeren over het promoten van uw bedrijf, evenement, goed doel of sportevenement? E-mail ons op Verkoop@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.