Monnik gearresteerd wegens ontduiking van gasbetaling en drugsbezit na botsing met politie in Maha Sarakham

Maha Sarakham—

Op 14 mei 2024 ontvingen politieagenten van Mueang Maha Sarakham een ​​rapport van een tankstationmanager van een monnik in een vrachtwagen die naar verluidt een gasbetaling van 1,300 baht ontweek in Kantharawichai, Maha Sarakham.

De politie en relevante agenten van Mueang Maha Sarakham werden uitgezonden om de verdachte te achtervolgen op weg naar Mueang Maha Sarakham. Er werd gemeld dat een politieagent op een motorfiets werd aangereden en dat het bot van zijn rechterbeen gebroken was.

De verdachte kwam echter naar verluidt in botsing met een songthaew met zes passagiers aan boord, waardoor de vrachtwagen van de verdachte stopte met rijden. Volgens het politierapport hebben goede burgers naar verluidt de verdachte aangehouden, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Suthep, een 48-jarige monnik, die naar verluidt onder invloed was van drugs en onbegrijpelijk sprak.

De monniksverdachte werd voor ondervraging naar het politiebureau van Mueang Maha Sarakham begeleid en testte positief op drugstests. Ook werd gemeld dat de politie drie amfetaminepillen had gevonden.

Volgens het politierapport was de verdachte monnik op weg naar Phetchabun en tankte brandstof bij Kantharawichai, Maha Sarakham, voordat hij de betaling ontweek. De monniksverdachte vluchtte naar verluidt en kreeg een ongeval waarbij hij in botsing kwam met de politieagent en de songthaew voordat hij werd gearresteerd.

De verdachte van de monnik vertelde de politie dat hij tijdens het rijden illegale drugs had gebruikt en twee amfetaminepillen voor 100 baht had gekocht met geldaanbiedingen van boeddhisten. Aanvankelijk diende de politie een aanklacht in voor het bezit van illegale stoffen en het innemen van illegale stoffen tijdens het rijden tegen de verdachte monnik.

Eerder rapporteerde TPN over een 53-jarige man die de betaling van benzine ontweek, wat ertoe leidde dat de politie met hoge snelheid achtervolgde door provincies van in totaal 160 kilometer.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.