Israëlische toerist naar verluidt achtergelaten en beroofd door motortaxichauffeur in Sattahip

sattahip —

Een 81-jarige Israëlische toerist beweerde dat hij op 13 mei in Sattahip, Chonburi, in de steek was gelaten en van zijn telefoon was beroofd door een motortaxichauffeur.

Het incident gebeurde rond 6 uur. Het slachtoffer, de heer Albert Mahlev, 00, een Israëlisch staatsburger, werd alleen zittend aangetroffen in een winkel aan de kant van Sukhumvit Road in het Sattahip-district.

Volgens lokale rapporten reisde de heer Albert naar verluidt van Pattaya naar Sattahip voor sightseeing. Hij huurde een motortaxi van Soi Buakhao in Pattaya, en de chauffeur bracht hem naar een kruispunt aan Sukhumvit Road in Sattahip. Daar zou de chauffeur de heer Albert in de steek hebben gelaten en zijn mobiele telefoon hebben gestolen.

Omdat hij vanwege taalbarrières niet met andere mensen in de buurt kon communiceren, zat meneer Albert in een winkel langs de weg te wachten op hulp. Niet-geïdentificeerde bezorgde burgers namen vervolgens contact op met het politiebureau van Sattahip, en agenten van de toeristenpolitie uit Pattaya en Sattahip reageerden ter plaatse. Vervolgens namen ze de heer Albert mee naar het politiebureau voor verder verhoor.

Pol. Lt. Abhisit Phuengyam, adjunct-inspecteur van het politiebureau van Sattahip, verklaarde dat de heer Albert aanvankelijk niet veel informatie kon verstrekken vanwege taalbeperkingen. De autoriteiten proberen een tolk te vinden om meer details van hem te verzamelen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.