Beleidscomité van de EEG en Bank of America ondertekenen MOU om investeringen in de oostelijke economische corridor te stimuleren

Nationaal—

Op 14 mei 2024 ondertekenden Dr. Chula Sukmanop, de secretaris-generaal van het Eastern Economic Corridor Policy Committee (EECPC), en mevrouw Ornkanya Pibuldham, de president en Chief Country Officer van de Bank of America in Thailand, een MOU om mechanismen voor investeringsondersteuning en het opbouwen van vertrouwen bij internationale investeerders in de EEG.

Dr. Chula onthulde publiekelijk dat de ondertekening van het MOU bedoeld was om een ​​strategisch samenwerkingsnetwerk te creëren tussen de EEG en de Bank of America.

Bovendien was de samenwerking bedoeld om vertrouwen op te bouwen en investeerders uit de staten naar de EEG te lokken, vooral in de medische, gezondheids-, digitale, luchtvaart- en logistieke clusters.

Het investeringssteunprogramma zou de investeringen in de EEG met financiële diensten ontwikkelen en ondersteunen, wat potentieel tot duurzame ontwikkeling zou kunnen leiden. Volgens dr. Chula heeft de EEG zich echter ten doel gesteld om binnen vijf jaar een investeringsopbrengst van 500 miljard baht te genereren.

Mevrouw Ornkanya verklaarde tegenover het publiek dat de samenwerking bedoeld was om de Thaise economie en visie op regionale investeringen in Zuidoost-Azië te stimuleren. De Bank of America probeerde klanten op regionaal en mondiaal niveau te helpen in belangrijke industrieën, waaronder robotica, voertuigen en schone energie.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.