Fire Guts luxe clubhuis in Na Jomtien, veroorzaakt naar verluidt miljoenen baht aan schade

FOTO: สยามชล นิวส์

sattahip —

Op 13 mei raasde er brand door een luxe clubhuis van twee verdiepingen in Na Jomtien, district Sattahip, provincie Chonburi. De schade werd geschat op miljoenen baht.

Het incident vond gisteren rond 12 uur plaats. Brandweerlieden en hulpverleners van Na Jomtien snelden ter plaatse om de brand te blussen.

Daar zagen de autoriteiten dat de brand de tweede verdieping van het luxueuze clubhuis van twee verdiepingen aan de kant van de weg overspoelde. De tweede verdieping van het clubhuis was een opslagruimte met daarin documenten en matrassen. Deze spullen fungeerden als brandstof voor de vlammen, waardoor de brand zich volgens brandweerlieden snel verspreidde. De brandweer had ruim een ​​uur nodig om de brand onder controle te krijgen.

Werknemers die getuige waren van het incident meldden dat de brand mogelijk veroorzaakt was door een elektrische kortsluiting. De omvang van de schade werd geschat op miljoenen baht, hoewel een definitieve beoordeling nog in behandeling is.

De relevante politie probeert op het moment van schrijven de exacte oorzaak van de brand te achterhalen.

FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์
FOTO: สยามชล นิวส์
Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.