Thaise politie redt drie Indonesische mannen die voor losgeld zijn ontvoerd in Phatthalung

Phatthalung—

Op 14 mei 2024 hebben politieagenten van Mueang Phatthalung drie Indonesische mannen gered nadat ze voor losgeld waren ontvoerd door een groep Thaise individuen in Mueang, Phatthalung.

Volgens het politierapport meldde de heer Daniel Sihombing, de plaatsvervangend consul van het consulaat van Indonesië in de provincie Songkhla, aan de politie van Mueang Phatthalung dat een slachtoffer dat alleen werd geïdentificeerd als de heer Syawana, een 29-jarige Indonesiër, was ontvoerd door een groep Thaise individuen in Hat Yai, Songkhla, op 11 mei.

Er werd gemeld dat de Thaise verdachten naar verluidt een video hadden gestuurd waarin Syawana werd gemarteld naar zijn zus en vroegen om een ​​losgeld van 2.3 miljoen baht. De familieleden van Syawana hebben naar verluidt 800,000 baht aan de verdachten overgemaakt en vervolgens het incident gemeld aan het consulaat van Indonesië in Phatthalung, bezorgd over zijn veiligheid.

Na verder politieonderzoek inspecteerden de agenten een huis dat een schuilplaats bleek te zijn voor de verdachten in Mueang, Phatthalung. Als gevolg hiervan werden Syawana en twee andere niet-geïdentificeerde Indonesiërs veilig gered.

Aanvankelijk werd een van de Thaise verdachten, alleen geïdentificeerd als de heer Virasak, 37, in het huis gearresteerd voordat hij naar het politiebureau van Mueang Phatthalung werd begeleid voor verdere juridische behandeling. De politie zou de zaak verder onderzoeken om andere betrokken personen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden.

Lees een soortgelijk verhaal over de Thaise politie die het lichaam van een vermiste Zuid-Koreaanse man vindt in een plastic vat gevuld met cement in een reservoir in Pattaya, na een onderzoek naar een ontvoerings- en losgeldzaak.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.