Central Retail Corporation rapporteert omzetstijging van 6.4% in Q1 2024, gedreven door nieuwe producten en uitbreiding

Nationaal—

Op 13 mei 2024 maakte de heer Yon Phoksap, de Chief Executive Officer van Central Retail Corporation PLC, publiekelijk de bedrijfsresultaten van Central Retail Corporation (CRC) bekend in het eerste kwartaal van 1, van 2024 januari tot 1 maart, vergeleken met dezelfde periode. afgelopen jaar.

De CRC had een nettowinst van 2.1 miljard baht of 0.1% hoger dan vorig jaar en de totale omzet was 67.2 miljard baht of 6.4% hoger dan vorig jaar. De totale omzet bedroeg 60.3 miljard baht of 6.4% hoger dan vorig jaar, omdat de CRC zijn nieuwe merkproducten aanvulde om aan de vraag van de klanten te voldoen, nieuwe filialen uitbreidde en renoveerde en steun kreeg van het overheidsbeleid “Easy E-Receipt”.

Bovendien beschikte de CRC over extra inkomstenbronnen uit verhuurdiensten en warenhuizen, waardoor meer klanten ontstonden.

De totale verkoopopbrengsten kunnen in drie secties worden verdeeld, waaronder mode, hardline en eten.

De modesectie zou 16 miljard baht kunnen genereren, oftewel 2% meer dan vorig jaar, uit binnenlandse verkopen en Italië. Het CRC kreeg aanhangers van bekende mode- en lifestylemerken die voldoen aan de eisen van de klant. Bovendien richtte de CRC nog twee vestigingen op in Nakhon Sawan en Nakhon Pathom.

De harde lijn, inclusief huis- en kantoorartikelen, zou 19.4 miljard baht kunnen genereren, oftewel 4.1% meer dan vorig jaar in Thailand. De inkomsten uit Vietnam daalden echter omdat klanten waakzaam waren om geld uit te geven in overeenstemming met de huidige economie van het land.

De voedselafdeling zou 24.5 miljard baht kunnen genereren, oftewel 7% meer dan vorig jaar. In het eerste kwartaal vestigde de CRC zijn drie winkelketens, Tops Supermarket, in Bangkok, Nakhon Sawan en Nakhon Pathom.

De succesvolle bedrijfsresultaten waren het gevolg van sterke bedrijfsstrategieën van de CRC onder het concept Leading Excellence en Advancing Sustainability. Bovendien zou de CRC verder gaan om de beste ervaring te bieden aan klanten en belanghebbenden in Thailand, Vietnam en Italië, aldus de Chief Executive Officer van CRC.

Lees ons vorige artikel over Carabao Group en CP All rapporteren sterke financiële resultaten in het eerste kwartaal, die solide groeistrategieën en marktexpansie weerspiegelen.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.