4-jarige Estse jongen gedood nadat hij werd overreden door een pick-up in Pattaya

Pattaya —

Een 4-jarige Estse jongen stierf nadat hij op de avond van 13 mei 2024 werd aangereden en overreden door een pick-up in een dorp in Pattaya.

Het tragische ongeval vond op de betreffende dag om 5 uur plaats in het Suksiri-dorp Soi Bunsamphan, subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Reddingswerkers van Sawang Boriboon Thammasathan snelden ter plaatse toen ze het rapport ontvingen en troffen een groep bewoners aan die rond het lichaam van het slachtoffer, een 4-jarige Estse jongen, op de weg lag.

De jongen had ernstig hoofdletsel opgelopen, dat hevig bloedde. Hulpverleners en medisch personeel probeerden hem te reanimeren, maar helaas bezweek hij aan zijn verwondingen.

Er werd gemeld dat de jongen de straat overstak om zijn broer te ontmoeten toen hij werd aangereden door de pick-up. De chauffeur van de vrachtwagen, mevrouw Soraya Samanphong, 45, wachtte ter plaatse, zichtbaar geschokt door het ongeval, en vertelde de politie van Nongprue dat ze langzaam op de weg reed toen het ongeval plaatsvond.

Ze verklaarde dat ze de jongen niet had zien oversteken en dacht dat ze een hond had aangereden. Bij het stoppen en inspecteren was mevrouw Soraya echter geschokt toen ze de jongen ontdekte, ze riep onmiddellijk om hulp en werkte samen met reddingsteams.

Op bewakingsbeelden uit de omgeving is het ongeval vastgelegd. Op de video was te zien hoe een meisje en een jongen de straat overstaken. Het meisje stak veilig over, maar de jongen werd geraakt door het voertuig.

De politie van Nongprue onderzocht het gebied, bekeek de camerabeelden en bracht mevrouw Soraya binnen voor verder ondervraging om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.