Pattaya Sky Ride Grand opent met geweldige en spannende helikoptervluchten

Pattaya, Thailand, bekend om zijn prachtige stranden en bruisende nachtleven, heeft met de feestelijke opening van de Pattaya Sky Ride een nieuw juweel aan zijn kroon van toeristische attracties toegevoegd.

Deze opwindende nieuwe ervaring biedt zowel inwoners als toeristen een unieke kans om vanuit een helikopter de schoonheid van Pattaya te aanschouwen.

Het grootse openingsevenement was een spektakel van opwinding en verwachting toen de Pattaya Helicopter Sky Ride zijn ultramoderne helikopters onthulde die soepele en mooie vluchten over de stad beloven. Met ervaren piloten met jarenlange vliegervaring aan het roer, zijn gasten verzekerd van een veilige en onvergetelijke reis.

Het evenement werd bijgewoond door vele belangrijke afgevaardigden en gasten, zoals de gouverneur van Chonburi en de burgemeester van Pattaya. Het Pattaya News-team, inclusief marketing- en verkoopdirecteur mevrouw Tina, hierboven en hieronder te zien, was ook uitgenodigd.

Burgemeester Poramese Ngampiches van Pattaya met mevrouw Tina van The Pattaya News

De tour biedt een panoramisch uitzicht van 360 graden op de meest iconische bezienswaardigheden van Pattaya, die zich uitstrekken van Pattaya Bay tot Jomtien Beach. Elke helikopter biedt plaats aan meer dan vijf passagiers, wat een intieme en comfortabele sightseeing-ervaring mogelijk maakt.

Bij de Pattaya Helicopter Sky Ride gaat het niet alleen om het uitzicht; het is een initiatief om het toerisme te stimuleren en een frisse kijk op de schoonheid van de stad te bieden.

Het Pattaya News-team werd uitgenodigd voor een van de allereerste tours ooit en hier is een video van die ervaring.

Voor meer informatie en boekingen, Bezoek hier de Pattaya Sky Ride Facebook. Of bel ze via de onderstaande gegevens:

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/