Vandalisme beschadigt iconisch stadsbord van Pattaya

FOTO: Pattayaonlinenieuws

Pattaya —

Het bord van Pattaya City bij Laem Bali Hai is door vandalen beklad met spuitverf, waardoor schade is ontstaan ​​aan het iconische toeristische uitkijkpunt.

Volgens lokale rapporten werd het vandalisme ontdekt door de autoriteiten na berichten op sociale media van bezorgde burgers. Bij inspectie door de autoriteiten bleek dat de vandalen de letters “P” en “A” van het bord “PATTAYA” hadden gespoten met witte, zwarte en oranje verf. Ze bekladden ook de omliggende looppaden en metalen balken met graffiti en stickers.

Het bord van Pattaya City is een populair uitkijkpunt voor toeristen om foto's te maken en te genieten van het uitzicht over de stad. Het vandalisme heeft veel inwoners en bedrijfseigenaren woedend gemaakt, die hebben opgeroepen om de vandalen juridisch te straffen. mogelijk met het beschadigen van overheidseigendommen, wat jaren gevangenisstraf en honderdduizenden baht aan boetes kan opleveren.

Gelukkig beschikt het gebied over bewakingscamera's en de relevante autoriteiten bekijken momenteel de beelden in een poging de vandalen te identificeren.

In maart van dit jaar Burgemeester Poramase Ngampiches van Pattaya heeft persoonlijk aangifte gedaan bij de politie om twee tieners te arresteren wegens het spuiten van graffiti op openbaar terrein bij de Bali Hai Pier. De politie heeft de vandalen met succes gearresteerd en hen de rommel laten opruimen die ze zelf hadden veroorzaakt.

FOTO: Pattayaonlinenieuws
FOTO: Pattayaonlinenieuws
FOTO: Pattayaonlinenieuws
FOTO: Pattayaonlinenieuws
FOTO: Pattayaonlinenieuws
Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.