Reuzepython gevangen in Pattaya

Pattaya —

Een grote python van ruim 3 meter lang werd op zondag 12 mei gevangen genomen door reddingswerkers in Pattaya.

De slang werd verstopt gevonden in een hekmuur bij een huurhuis op Soi Khao Ta Lo 16/1 in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Bewoners van het gebied riepen om hulp nadat ze de slang door het pand hadden zien glijden.

Toen ze de oproep ontvingen, haastten reddingswerkers van de rampenbestrijdingseenheid van de gemeente Nongprue zich ter plaatse met slangenvangapparatuur. Toen ze aankwamen, vonden ze de python opgerold onder een stapel hout. De reddingswerkers verwijderden voorzichtig het hout en gebruikten vervolgens een slangvanggereedschap om de kop van de slang vast te pakken en uit zijn schuilplaats te trekken. De operatie werd snel en veilig voltooid.

De slang werd later vrijgelaten in het wild op een veilige locatie, weg van menselijke bewoning.

De heer Paiwal Chaiphiram, 44, een van de bewoners, vertelde The Pattaya News dat hij en zijn vrienden buiten hun huizen zaten toen ze iets voorbij zagen glijden. In eerste instantie dachten ze dat het een scincoïde hagedis was, maar bij nadere inspectie beseften ze dat het een grote python was. De slang stond op het punt hun huis binnen te dringen toen ze wegrenden en om hulp riepen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.