Russische toerist gearresteerd na rampspoed in hotel Pattaya

Pattaya —

Een Russische toerist werd op zaterdag 11 mei gearresteerd nadat hij naar verluidt tekeer was gegaan in een hotel in Pattaya.

Het incident vond rond 5 uur plaats in een onbekend hotel in Soi 7 nabij Pattaya Beach. De toerist, die dronken leek en in een staat van geestelijke nood verkeerde, was eerder gezien terwijl hij een mobiele telefoon afpakte van een plaatselijke bewoner.

Nadat hij was opgepakt en zijn gestolen telefoon had teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar, werd de toerist plotseling weer gewelddadig en rende het hotel binnen, waar hij blijkbaar geen gast was. Vervolgens barricadeerde hij zichzelf in een badkamer en begon te schreeuwen en een scène te maken.

Ooggetuige de heer Sitthisak Witthayaampon, 36, vertelde The Pattaya News dat de onbekende toerist ongeveer 30-35 jaar oud was. Het hotelpersoneel belde de politie van Pattaya die arriveerde en probeerde met de toerist te onderhandelen, maar hij weigerde mee te werken.

De politie besloot daarop pepperspray op de toerist te gebruiken, waardoor hij met succes uit een badkamer werd gedwongen. Na een korte worsteling konden de autoriteiten hem in hechtenis nemen.

De toerist, wiens identiteit nog niet is vrijgegeven, wordt momenteel door de politie vastgehouden. Hij wordt verdacht van wanordelijk gedrag en het veroorzaken van publieke overlast.

Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor zijn uitbarsting, aldus The Pattaya News.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.