Motorrijder uit Pattaya ernstig gewond nadat hij rood licht negeerde

Pattaya —

Een motorrijder raakte ernstig gewond nadat hij zondagochtend vroeg, 12 mei, op een kruispunt in Pattaya een rood licht had genegeerd en met een sedan in botsing was gekomen.

Het incident vond plaats om 1 uur op het kruispunt Pattaya Klang in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi.

Volgens de Sawang Boriboon Thammasathan Rescue Foundation werd de motorrijder, geïdentificeerd als de 32-jarige heer Thawisack Songserth, bewusteloos op de grond aangetroffen op de plaats van het ongeval. Hij werd voor behandeling met spoed naar het Bangkok Pattaya Hospital gebracht.

De motorfiets van de heer Thawisack, een blauwe Honda Click, raakte zwaar beschadigd bij de botsing. De sedan die bij het ongeval betrokken was, een Toyota Fortuner, liep ook schade op aan de bestuurderszijde en het raam in de achterdeur.

De bestuurder van de sedan, de 35-jarige heer Nithikan Bunnarongbhawat, vertelde de politie van Pattaya dat hij op weg was om een ​​klant in Pattaya op te halen toen het ongeval plaatsvond. Hij beweerde dat hij op het kruispunt op groen wachtte toen de heer Thawisack, die op zijn motorfiets reed, naar verluidt door rood reed en zijn voertuig raakte.

De politie onderzoekt camerabeelden van het ongeval. Er wordt van hen verwacht dat ze de heer Thawisack interviewen zodra hij het ziekenhuis verlaat.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Volg ons op Facebook, Twitter, Google Nieuws, Instagram, Tiktok, YouTube, Pinterest, Flipboard, Discussiesof Tumblr

Ga met ons mee op LINE voor het verbreken van waarschuwingen!

Of, sluit je aan bij ons op Telegram voor het verbreken van waarschuwingen!
Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.