Politie vindt lichaam van vermiste Koreaanse man in plastic vat in Pattaya Reservoir

Pattaya —

De Thaise politie vond het lichaam van een vermiste Zuid-Koreaanse man in een plastic vat gevuld met cement in een reservoir in Pattaya, na een onderzoek naar een ontvoerings- en losgeldzaak.

Een videoverslag van dit verhaal vindt u hier.

Het slachtoffer, door de Thaise politie geïdentificeerd als de 34-jarige Eui Jong Roh, werd sinds 7 mei vermist nadat zijn moeder van zijn ontvoerders een losgeld van 3 miljoen baht had ontvangen. De ontvoerders dreigden de organen van dhr. Roh te doden, in stukken te hakken en op de zwarte markt te verkopen als het losgeld niet vóór 8 mei was betaald.

De Thaise politie startte een onderzoek en ondervroeg de Thaise vrouw van het slachtoffer (naam niet vermeld vanwege haar veiligheid) en vernam dat de vrouw de heer Roh voor het laatst ontmoette op 2 mei in een pub in het RCA-gebied in Bangkok. Na het bekijken van camerabeelden op 3 mei trof de politie rond 2 uur twee Koreaanse mannen aan die de heer Roh aanspraken en met geweld in een auto brachten. Daaruit bleek dat de auto in kwestie een huurauto was. Vervolgens reden ze richting Pattaya voordat ze overstapten op een nieuwe huurauto, een pick-up en een accommodatie huurden in de buurt van het Mapprachan-reservoir.

Op 4 mei rond 9 uur werd op camerabeelden vastgelegd dat de pick-up de accommodatie verliet met een zwart laken over het bed. De Thaise politie ontdekte dat de verdachten eerder een plastic vat hadden gekocht bij een plaatselijke winkel. De vrachtwagen arriveerde toen bij het Mapprachan-reservoir waar het lichaam van de heer Roh, dat in het vat was gestopt, in het water werd achtergelaten.

Het lichaam van het slachtoffer werd op 11 mei ontdekt door de politie van Pattaya. De autoriteiten ondervroegen vervolgens een plaatselijke winkeleigenaar, de 31-jarige mevrouw Nitaya Janprung, die onthulde dat op 3 mei een buitenlander bij haar winkel aankwam in een witte pick-up met vier deuren om een ​​groot plastic vat en twee rollen nylon te kopen. touwen en scharen.

De man vertoonde geen tekenen van verdenking. CCTV-camera's konden hem duidelijk vastleggen.

Er wordt een autopsie uitgevoerd om de exacte doodsoorzaak van meneer Roh vast te stellen. De politie doet onderzoek en heeft nog geen arrestaties verricht.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.