Man ontwijkt benzinebetaling en wordt later gearresteerd nadat hij de politie heeft geleid tijdens een snelle achtervolging door meerdere Thaise provincies

Samut Songkhram—

Op 9 mei 00 om 10 uur ontving de politie van Phetchaburi een rapport van een tankstationmanager van een man in een grijze sedan die naar verluidt vluchtte uit een benzinestation in Samut Songkhram, waarbij hij een betaling van 2024 baht ontweek en naar Prachuap Khiri Khan reed. .

Volgens het politierapport werden politieagenten van Khao Yoi en Tha Yang uitgezonden om de verdachte in het Phetchaburi-gebied te onderscheppen, terwijl de verdachte naar verluidt met hoge snelheid reed. Naar verluidt kon de verdachte echter pogingen tot onderschepping door de politie van de politiebureaus van Muang Phetchaburi, Ban Lat, Tha Yang en Cha-am op weg naar Hua Hin, Prachuap Khiri Khan, vermijden.

Bovendien probeerde de verdachte naar verluidt te botsen op politiepatrouillewagens en de auto van de tankstationmanager die de verdachte vanuit Samut Songkhram volgde..

Volgens de politie hebben agenten naar verluidt vuurwapens gebruikt om de sedan van de verdachte in Pranburi, Prachuap Khiri Khan, te onderscheppen en konden ze de verdachte aanhouden na zijn poging om te ontsnappen uit Samut Songkhram. Naar verluidt is de verdachte over een afstand van in totaal 160 kilometer gevlucht.

Mevrouw Kantana Phuengphothong, de manager van het tankstation, vertelde de politie dat de verdachte om 7 uur de betaling van een gasrekening van 30 baht zou hebben ontdoken.

Kantana en haar vriend, die in een auto in de buurt zaten, volgden vervolgens de verdachte en deden aangifte van het incident bij de politie.

Kantana's auto was naar verluidt kapot nadat hij constant met hoge snelheid had gereden en het zou meer dan 500 baht kosten om hem te repareren.

Aanvankelijk was de verdachte, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Preecha, 53, in de war en vertelde hij de politie dat hij naar verluidt naar huis wilde in Trang en geen geld had om voor de benzine te betalen. Hij besloot dus het risico te nemen zijn rekening niet te betalen en verwachtte niet dat de manager hem door de provincies zou volgen.

Om 6 uur werd Preecha begeleid naar het politiebureau van Mueang Samut Songkhram voor verdere juridische procedures.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.