Onroerend goed: Winkel te koop op Pratumnak Soi 5

🌿 Winkel te koop in Pratumnak op Soi 5. Goed ingerichte binnen- en buitenruimtes. Ruime keuken, bar en opslagruimtes. 4 verdiepingen waarvan 2 verhuurbare kamers met badkamer en balkon. Het personeel is van plan te blijven. Veelzijdig gebouw voor restaurant, detailhandel, meer! 🏬 #Pratumnak #pattaya

Meer details HIER.

👇Contact Siam zakenmakelaars niet het Pattaya News met vragen.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/