Twee tieners raakten gewond bij een botsing tussen een motor en een auto op het kruispunt in Pattaya

Pattaya —

Een motorfiets kwam in botsing met een auto op een kruispunt op de snelweg in Pattaya, waarbij twee jonge meisjes gewond raakten, waarvan één ernstig.

Het ongeval vond plaats op donderdag 5 mei om 9 uur op snelweg Route 7 in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Bij aankomst ter plaatse vonden de politieagenten van Nongprue twee vrouwelijke tieners op de grond liggen.

Het eerste slachtoffer, alleen geïdentificeerd als Ae (pseudoniem), 18 jaar oud, was de bestuurder van de motorfiets, een zwart-rode Honda PCX. Ze had lichte verwondingen opgelopen. Het tweede slachtoffer, alleen geïdentificeerd als Nan (pseudoniem), eveneens 18 jaar oud, was de passagier op de motorfiets. Helaas had ze ernstige verwondingen opgelopen, waaronder een bloeding uit haar neus, een gezwollen voorhoofd en schaafwonden op verschillende delen van haar lichaam. Ze werd voor behandeling met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Ter plaatse werd ook een bronsgouden Mitsubishi Lancer-auto aangetroffen, bestuurd door de heer Anurak Boontim, 42 jaar oud. De auto had zichtbare schade aan de motorkap en het rechter voorwiel.

Ae, het slachtoffer, vertelde de politie dat zij en haar vriendin, beiden werkzaam als danseres bij een toeristische attractie, op de motorfiets van hun werk naar huis reden. Zij reed en haar vriendin was de passagier. Toen ze het kruispunt naderden, zei ze dat ze de auto niet had zien aankomen en ermee in botsing kwam.

Ondertussen verklaarde de heer Anurak, de automobilist, dat hij vanuit het Pattaya Crocodile Farm-gebied naar huis reed. Hij zei dat hij net de onderdoorgang onder de snelweg had verlaten toen de motorfiets in botsing kwam met zijn auto.

De politie doet momenteel onderzoek naar het incident om de oorzaak van de aanrijding vast te stellen en de dader te identificeren.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Heeft u een algemene nieuwstip, persbericht, vraag, opmerking, etc? Wij zijn niet geïnteresseerd in SEO-voorstellen. Mail ons op Tips@ThePattayanews.com

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.