Chauffeur van een toeristische bus in Pattaya raakt buitenlandse fietser en ontsnapt

FOTO: Dailynews

Pattaya —

Een chauffeur van een toeristenbus in Pattaya werd op camera vastgelegd terwijl hij een buitenlandse fietser aanreed en wegreed zonder de gewonde te helpen.

Het incident vond plaats op 8 mei 2024 op Pattaya Second Road, vlakbij de Pattaya 8 School in het subdistrict Nongprue, district Banglamung, provincie Chonburi. Volgens de beelden reed de fietser, een onbekende vreemdeling, op de weg toen de blauw-witte toeristenbus naderde en tegen hem aan reed, waardoor hij van zijn fiets viel. De buschauffeur reed vervolgens door zonder te stoppen om de gewonde fietser te controleren.

Getuigen van het incident, waaronder een plaatselijke bokser, de 23-jarige heer Sitthchok Kaewsanga, haastten zich om de wielrenner te helpen, die een grote, diepe scheur in zijn rechterelleboog opliep. De gewonde fietser werd vervolgens voor behandeling naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De heer Sitthichok vertelde later aan lokale verslaggevers dat de gewonde buitenlander een oudere man was. Hij zei verrast te zijn toen hij zag dat de buschauffeur niet stopte om het slachtoffer te helpen en gewoon doorreed.

Volgens rapporten was de politie van Pattaya al op de hoogte van het incident en onderzoekt ze momenteel de beelden. Zij nemen contact op met de gewonde fietser voor meer informatie en zijn ook op zoek naar de buschauffeur en het kenteken van de bus.

FOTO: Dailynews
FOTO: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.