Muay Thai Masters organiseren een succesvol trainingsevenement in Groot-Brittannië en promoten sport en cultuur wereldwijd

Nationaal—

Op 10 mei 2024 hielden de Thai Sports Industry Development Subcommittee van Thailand Creative and Cultural Agency (THACCA) en beroemde Muay Thai-coaches van 2024 tot 3 mei een “Amazing Muay Thai Master Class in the UK 5”-evenement in Reading City, Engeland.

Volgens Thaise nationale media namen meer dan 300 personen met Muay Thai-uitrusting deel aan het evenement, waaronder kinderen vanaf zes jaar oud en de oudste was 60 jaar. De deelnemers kwamen uit 21 landen over de hele wereld.

Assistent. Prof. Pimol Srivikorn, de voorzitter van de Subcommissie Sportindustrieontwikkeling, onthulde publiekelijk dat het evenement zeer verbazingwekkend en bevredigend was omdat het overweldigd werd door lof en positieve feedback.

Tijdens het evenement kregen de deelnemers ook les over de Thaise cultuur en traditie. Muay Thai was niet alleen de zachte kracht van Thailand, maar zou ook wereldwijd erkend worden, merkte Asst op. Prof. Pimol.

Bovendien heeft het Bureau van de Muay Thai Sports Commission van de Sports Authority of Thailand (SAT) een inspectie uitgevoerd bij Muay Thai-sportscholen in Engeland en een certificaat uitgereikt dat de normen van elke sportschool certificeert.

De door SAT gecertificeerde sportscholen zouden het vertrouwen bij hun cursisten vergroten en mogelijk meer inkomsten genereren en Muay Thai promoten volgens de originele Thaise stijl, zei Asst. Prof. Pimol.

In Thailand waren er meer dan 400 gecertificeerde Muay Thai-sportscholen en de SAT probeerde dit aantal in de toekomst uit te breiden tot 500 om buitenlanders te ondersteunen die geïnteresseerd waren in het serieus leren van Muay Thai, aldus Asst. Prof. Pimol.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.