Thaise minister van Handel gaat Thaise Soft Power stimuleren in Tokio, Japan

Nationaal—

Op 9 mei 2024 maakte de heer Wittaya Maneenet, de woordvoerder van het Ministerie van Handel, publiekelijk de route bekend van de heer Phumtham Wechayachai, de vice-premier en minister van Handel, om de Thaise zachte macht in Tokio, Japan, te promoten.

Volgens de woordvoerder van het Ministerie van Handel zouden Phumtham en relevante instanties Japan officieel bezoeken om Thaise zachte macht en producten op de Japanse markt te promoten, waaronder Rakuten, Muji en KALDI. De Thaise regering zocht Thaise MKB-bedrijven om hun activiteiten in het buitenland uit te breiden.

De route was gepland van 11 tot 12 mei voor het 24e Thai Festival Tokyo-evenement in Tokio. Thaise producten en voedingsmiddelen zouden tijdens het evenement als Thaise identiteit worden gepresenteerd. Bovendien werd de Thaise beroemde serie Y ook algemeen beschouwd als een populair televisiedrama en een van de zachte macht van Thailands.

Bovendien zou Phumtham een ​​ontmoeting hebben met de heer Kazunori Takeda, de vice-president van Rakuten Company, een bekend online winkelplatform in Japan, en een MOU ondertekenen om de internationale handel in Thaise producten te bevorderen, aldus de woordvoerder van het ministerie van Handel.

A Er zouden ook gesprekken met vertegenwoordigers van Muji en KALDI worden gevoerd om Thaise producten en voedingsmiddelen op de Japanse markt te promoten, met name Thaise bananen die zouden worden geëxporteerd en voor verkoop in Japanse supermarkten zouden worden verkocht, volgens het proactieve marketingbeleid van Phumtham, merkte de woordvoerder van het ministerie van Handel op.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.