Thaise para-powerlifters klaar voor het WK 2024 in Pattaya

FOTO: PARAPOST

Pattaya —

Het Thaise para-powerlifting-team neemt momenteel deel aan het WK 2024 in Pattaya, dat van 8 tot 11 mei plaatsvindt in het Royal Cliff Beach Hotel in Pattaya.

Aan het toernooi nemen atleten deel uit meer dan 33 landen, met in totaal 157 deelnemers, waaronder 98 mannen en 59 vrouwen. Dit evenement fungeert als een cruciale competitie voor deze atleten, omdat het punten verzamelt voor kwalificatie voor de Paralympische Spelen van 2024 in Frankrijk.

Het Thaise team bestaat uit 21 sterke powerlifters die strijden om glorie op hun thuisbasis. Ze staan ​​te popelen om hun kracht en vastberadenheid te laten zien tegen een mondiaal veld van concurrenten.

FOTO: PARAPOST
FOTO: PARAPOST
FOTO: PARAPOST
FOTO: PARAPOST

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Juridisch advies of een advocaat nodig? Wij kunnen helpen. Klik hier.

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van een woning bij ons.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.