Bewaker van Pattaya maakt amok na overmatig drinken

Pattaya —

Een zwaar dronken bewaker in Pattaya werd door de politie neergehaald nadat hij bewoners had bedreigd en probeerde de politie aan te vallen.

Het incident werd op dinsdag 9 mei om 06:7 uur gemeld bij de politie van Pattaya. De agenten arriveerden snel op de plaats van het incident in het dorp Ekmongkol 4 in Soi Khao Talo, Pattaya, waar ze de ongeïdentificeerde bewaker in een staat van razernij tegenkwamen.

Verrassend genoeg werkte de mannelijke bewaker, die halverwege de dertig tot begin veertig was, daadwerkelijk voor het dorp. Volgens ooggetuigen had hij geen shirt aan, schreeuwde, vloekte tegen voorbijgangers, gooide voorwerpen in het rond en probeerde zelfs politieagenten aan te vallen.

Uiteindelijk moesten de agenten versterking inroepen en konden de man neerhalen, zonder dat iemand gewond raakte.

De heer Prasert, een bewoner die in de buurt aan het dineren was, beschreef de bewaker als een normaal hardwerkende en braaf persoon die nooit bij enige ruzie betrokken was geweest. Hij vermoedde echter dat de bewaker mogelijk te veel alcohol had gedronken, wat de aanleiding leek te zijn voor zijn gewelddadige uitbarsting. Het is onduidelijk of hij gedronken had tijdens zijn werk.

De politie doet momenteel onderzoek naar het incident. Ze overwegen ook mogelijke aanklachten tegen hem vanwege zijn daden. Het is onduidelijk of hij vanwege zijn daden uit zijn functie als bewaker zal worden ontslagen.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Steun The Pattaya News in 2024!

Een medische of reisverzekering nodig voor je reis naar Thailand? Wij kunnen helpen!

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.