Bestuurder van een Pattaya Sedan negeert naar verluidt het rode licht, wat een ernstige botsing en meerdere verwondingen veroorzaakt

Pattaya —

Een 52-jarige Thaise sedanchauffeur zou in de vroege uren van woensdag 8 mei in Zuid-Pattaya een rood licht hebben genegeerd en tegen een grote fiets zijn gebotst. De motorrijder liep ernstige verwondingen op.

Rond 2 uur ontving de Sawang Boriboon Thammasathan Foundation meldingen van een verkeersongeval op Sukhumvit Road in Zuid-Pattaya. Bij het ongeval waren een bronsgrijze Mitsubishi Pajero en een grijze Honda CBR 46cc-motorfiets met elkaar in botsing gekomen.

Bij aankomst ter plaatse troffen de hulpverleners een zwaar beschadigde Mitsubishi Pajero aan, met een losgemaakt wiel aan de passagierszijde. Binnen troffen de autoriteiten drie gewonde passagiers aan: twee jongens van 10 en 14 jaar met hoofdletsel, en een 8-jarig meisje met schaafwonden en snijwonden op haar lichaam en een glaswond aan haar linkerpols. De bestuurder van de Pajero, door de politie geïdentificeerd als de heer Sathit Sinuansakulnee, 52, bleef ongedeerd.

In de buurt van de vernielde sedan vonden hulpverleners een verminkte grijze Honda CBR 1000cc-motorfiets. De chauffeur, de 23-jarige Wiran Suksaow, werd bewusteloos midden op de weg aangetroffen, met ernstige wonden die hevig bloedden. Hij werd met spoed naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Ooggetuige de heer Mongkol Khamprasong, 29, vertelde The Pattaya News dat de Pajero naast hem werd tegengehouden bij een rood licht. De bestuurder negeerde echter naar verluidt het rode licht en sloeg Sukhumvit Road in terwijl de motorfiets rechtdoor reed met groen licht. De heer Mongkol verklaarde dat hij hoorde dat de motorrijder probeerde te remmen, maar dat het slachtoffer de botsing helaas niet kon vermijden.

De heer Sathit, de bestuurder van de Pajero, legde geen verklaring af tegenover de pers op de plaats van het ongeval.

De politie van Pattaya bekijkt camerabeelden uit de omgeving om het verhaal van de ooggetuige te bewijzen en mogelijke aanklachten in te dienen.

Abonneren
Richt Tanakorn
De lokale nieuwsvertaler bij The Pattaya News. Aim is een vierentwintigjarige jongen die momenteel in Bangkok woont. Hij is geïnteresseerd in Engelse vertalingen, verhalen vertellen en ondernemerschap en gelooft dat hard werken een onmisbaar onderdeel is van elk succes in deze wereld.