Dodelijk busongeval in Lampang: chauffeur gedood, Chinese toeristen gewond na botsing tegen bomen

Lampang—

Op 11 mei 20 om 7 uur ontvingen politieagenten van Thoen een dodelijk ongevalsrapport van een bus met 2024 Chinese toeristen die tegen bomen langs de weg botste op Phahonyothin Road, Thoen, Lampang.

De politie en hulpdiensten van Thoen werden naar de plaats van het ongeval gestuurd en troffen een koets in ernstige toestand aan, die tegen bomen langs de weg was gereden. Volgens de politie van Thoen werd de buschauffeur, die publiekelijk alleen werd geïdentificeerd als de heer Chaturapat, 31 jaar oud, dood aangetroffen.

Bovendien raakten twee Chinese passagiers ernstig gewond en liepen 31 anderen lichte verwondingen op.

Het Thoen-hulpdienstenteam verleende eerste hulp voordat de gewonden naar de Thoen- en Sop Prap-ziekenhuizen werden overgebracht voor onmiddellijke medische behandeling. De niet-gewonde passagiers werden naar het politiebureau van Thoen begeleid en wachtten tot een andere bus hen zou ophalen en verder zou gaan naar Bangkok.

Bij het eerste onderzoek had de coach de Chinese toeristen opgehaald uit Fang, Chiang Mai om naar Bangkok te reizen. De politie ging ervan uit dat de chauffeur mogelijk vermoeid was en in slaap was gevallen, waardoor de koets de controle verloor en tegen bomen langs de weg botste. Bovendien kan de weg op de plaats van het ongeval glad zijn geweest, omdat het eerder had geregend.

De politie zou echter verder onderzoek doen om de exacte oorzaak van het ongeval vast te stellen.

Abonneren
Kittisak Phalaharn
Kittisak heeft een passie voor uitgaan, hoe zwaar het ook zal zijn, hij zal reizen met een avontuurlijke stijl. Wat zijn interesse in fantasy betreft, zijn detectivegenres in romans en sportwetenschappelijke boeken een deel van zijn ziel. Hij werkt voor Pattaya News als de nieuwste schrijver.