Ringside Cafe Pattaya: een verborgen juweeltje voor koffieliefhebbers in Jomtien

Pattaya, Thailand – In de levendige stad Pattaya is een nieuwe dageraad aangebroken voor vroege vogels en koffieliefhebbers. Ringside Cafe Pattaya is de nieuwste culinaire en fitnessbestemming die de scene siert en biedt een unieke mix van gastronomie en welzijn.

De perfecte start van uw dag

Ben jij een vroege vogel? Verlang je 's ochtends naar dat verkwikkende aroma van vers gezette koffie? Zoek niet verder dan Ringside Cafe. Dit stijlvolle etablissement valt op door zijn opvallende zwart-rode inrichting, waardoor een sfeer ontstaat die zowel energiek als uitnodigend is. Of u nu liever binnen dineert met een prachtig uitzicht op het zwembad of ontspant in de serene tuinzone, dit café komt tegemoet aan alle voorkeuren.

Koffie, eten en meer

**Ringside Cafe** gaat niet alleen over koffie; het is een holistische ervaring. Dit is wat het speciaal maakt:

1. Koffieselecties: begin uw dag met een kopje vakkundig gezette koffie. Van cappuccino tot latte, ze hebben alles voor je cafeïnefixatie.

2. Food Delights: Combineer uw koffie met een verscheidenheid aan verrukkelijke voedselopties. Of u nu bijtankt na een training of gewoon geniet van een ontspannen ochtend, het menu zal u niet teleurstellen.

3. Geïntegreerde fitnesszone: Wat dit café onderscheidt, is de geïntegreerde zwembadzone en een sportschool en bokskamp bij Rage Fight Academy. Ja, je leest het goed! U kunt genieten van uw koffie terwijl u kijkt hoe zwemmers door het water glijden of hoe boksers hun bewegingen perfectioneren.

Bedrijfsuren

Ringside Cafe richt zich op vroege vogels en gezondheidsbewuste klanten. Het verwelkomt nu gasten van 8 tot 00 uur, van maandag tot en met zondag, gesloten op woensdag. Dus of u nu een vroege vogel bent of een koffieliefhebber halverwege de ochtend, dit café heeft wat u zoekt.

Locatie en contact

Vind Ringside Cafe Pattaya gunstig gelegen op Soi Thrappraya 15. Bel voor vragen 093 536 3387. U kunt het ook gemakkelijk vinden op Google Maps.

Terwijl Pattaya zich blijft ontwikkelen, ontpopt Ringside Cafe zich als een favoriete plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Het combineert naadloos de wereld van dineren en fitness en nodigt u uit om wakker te worden, de koffie te ruiken en uw dag goed te beginnen.

Voor meer informatie, bezoek HIER hun Facebook.

Gesponsorde advertorial.

Abonneren
Adam Judd
De heer Adam Judd is de mede-eigenaar van TPN Media sinds december 2017. Hij komt oorspronkelijk uit Washington DC, Amerika, maar heeft ook in Dallas, Sarasota en Portsmouth gewoond. Zijn achtergrond ligt in detailhandel, HR en operationeel management, en hij schrijft al vele jaren over nieuws en Thailand. Hij woont al meer dan negen jaar in Pattaya als fulltime inwoner, is lokaal goed bekend en bezoekt het land al meer dan tien jaar als een regelmatige bezoeker. Zijn volledige contactgegevens, inclusief contactgegevens van het kantoor, zijn te vinden op onze contactpagina hieronder. Verhalen kunt u een e-mail sturen naar Editor@ThePattayanews.com Over ons: https://thepattayanews.com/about-us/ Neem contact met ons op: https://thepattayanews.com/contact-us/